Nærsikring indgår samarbejde med Human House og Aleca med henblik på at sikre deres kunder – med en arbejdsskadeforsikring – nem adgang til uvildig rådgivning indenfor arbejdsmiljø, forebyggelse og hjælp til sygemeldte medarbejdere fra den 1.1.2023.

 

Human House og Aleca har stærke kompetencer indenfor hver sit område og tilsammen kan vi dække et meget bredt område i Rådgivningslinjen. Nærsikrings kunder kan bl.a. få rådgivning indenfor det arbejdsmiljøfaglige, sundhedsfaglige og socialfaglige område.

 

Rådgivningslinjen har til formål

 

  • At hjælpe virksomhederne med at forbedre arbejdsmiljøet, forebygge sygdom og tage hurtigt hånd om ulykkesramte medarbejdere, hvis uheldet er ude.
  • At give virksomheden en ”single point of contact” til rådgivning indenfor det arbejdsmiljøfaglige, sundhedsfaglige og socialfaglige område.

 

”Vi vil med dette tiltag give vores mange virksomhedskunder en unik mulighed for at få gratis rådgivning om stort set alt indenfor arbejdsmiljø. Vi samarbejder med to anerkendte og kompetente partnere i form af Human House og Aleca, som på hver sit område kan hjælpe vores kunder med at forbedre arbejdsmiljøet”, udtaler Henrik Harrestrup, direktør i Nærsikring.

 

”Vi ser frem til at hjælpe Nærsikrings kunder med rådgivning indenfor arbejdsmiljø, forebyggelse og hjælp til ulykkesramte medarbejdere. Rådgivningslinjen giver adgang til en bred palette af kompetencer indenfor det arbejdsmiljøfaglige, sundhedsfaglige og socialfaglige område. Vi glæder os til et godt samarbejde og til at tilføre værdi til Nærsikrings kunder”, udtaler Nicolai Have og Jakob Tarp Sørensen fra henholdsvis Human House og Aleca.

 

Kontaktpersoner:

Henrik Harrestrup, Nærsikring, tlf. 87255672.

Jakob Tarp Sørensen, Aleca, tlf. 31423503.

Nicolai Have, Human House, tlf. 93404775.

Loading...